? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

kejohanan sukan SK Taman Perling 2010

Acara Akhir Padang 2011

Sukan TahunanSK Taman Perling

Senamrobik..Mengapa & Kenapa?


Setelah sehari suntuk bekerja,adakah anda terasa penat untuk bergerak selepas itu?Pernah anda mendapati diri anda tidak berupaya mengikuti perbualan seorang kawan ketika sedang menaiki tangga?Dan kawan anda tidak mengah langsung!Adakah anda kagum dengan rakan sekerja yang begitu bertenaga yang begitu bertenaga dan terfikir bagaimana dia boleh sentiasa berkeadaan bertenaga?Jika jawapan anda kepada soalan-soalan ini adalah 'ya',penyelesaian yang mudah ialan BERSENAM!Memang benar....BERSENAM!

SENAM AEROBIK DAN KEHILANGAN BERAT BADAN Senaman aerobik tetap meningkatkan metabolisme asas tubuh anda.Metabolisme asas adalah bilangan kalori yang diperlukan untuk mengekalkan tubuh supaya berfungsi ketika anda berehat.Tubuh anda akan membakar lebih banyak kalori untuk jamgkamasa yang lebih lama walaupun selepas anda berhenti bersenam!Ini bermakna kehilangan berat badan dan kegunaan yg lebih efisien drp tubuh anda menyimpan lemak sebagai tenaga.Program aerobik yang konsisten akan merendahkan "point set" tubuh anda."Point set" dipicu oleh otak.Senaman aerobik dan Pengurangan Tekanan.Mungkin satu ganjaran yang diperolehi drp senaman aerobik yang biasa ia memainkan faktor yang utama membantu mengurangkan tekanan dan tegangan.Dan anda akan merasa lebih sihat.
Lihat Video di sebelah..